hits

Pannebånd

Disse pannebåndene er så fine, og perfekte gaver !

Jeg har strikket dem med dobbel perlestrikk, jeg brukte litt forskjellig type garn, alt fra ull til hobbygarn. Ull er selvfølgelig det varmeste og det  resultatet jeg likte best. Jeg elsker små prosjekter, som kan lages på en kveld. Det er så gøy å se resultater samme dagen. 

Her har jeg lagd flere julegaver som du gjerne må ta inspirasjon fra :O) 

Schrunchies

Kjøkkenklut

 

Ikveld så har jeg ingen strikke eller sy planer derimot. Men snille kjæresten min kjørte meg til nabobyen etter jobb i stad så jeg fikk kjøpt mer stretch stoff,, så jeg sitter å planlegger både bukse til snuppa i magen og selvfølgelig må det bli flere bodyer. Den ble jo så søt den jeg lagde til morgenen. Jeg kjøpte faktisk litt sort stretch stoff til meg selv og i dag, som jeg tenkte å prøve å lage en kjole av til meg selv. Men med 10 dager igjen til termin, så er jeg litt usikker på om jeg skal vente med å lage noe til meg selv, til jeg har gått litt ned igjen. 

Mjaufriden vår passer på garnet mitt frem til jeg orker å ta pinnene fatt, <3

 

I morgen er en ny dag, og jeg gleder meg til å sette i gang med ett nytt prosjekt!

#strikking #strikk #håndarbeid #søm #sydilla #strikkedilla #vinter #julegaver #julegavetips

3 kommentarer

Håndballgutt

28.11.2017 kl.19:53

Det hadde vært kjempefint om du kunne laget et innlegg om håndballer, håndballsko, håndballbager og knebeskyttere i kveld😀😀😀😃😃😃😊😊😊👍 du har så mange fine innlegg. Jo, det er riktig person.

Magda

28.11.2017 kl.22:27

Den var søt den katten din. :3

FruGrim

28.11.2017 kl.22:29

Magda: Takk, Magda :) Enig med deg :)

Skriv en ny kommentar