hits

Oppskrift på babyullsokker?

HJELP! Oppskrift på babyullsokker?! <3

Denne helgen har jeg brukt til å prøve å lære meg å strikke ullsokker til baby. Det er jo nå bare 17 dager til termin! Og ventingen er i full gang, så å sitte stille å ikke gjøre noe, det gjør at tiden går altfor sakte, så jeg må sysselsette meg selv. 

 Jeg har gjort ett par forsøk på raggsokker til voksen men har slitt med å få til hælen hver gang. Det er jo helt utrolig hvor flink man skal være å lese strikkeoppskrifter om man skal lage en hæl! 

Da jeg startet på voksensokker så er det jo en hel del masker og en hel del cm strikk før man kommer til den berømte hælen, som jeg nå virkelig ønsker å lære meg. Etter flere forsøk og bare feiling, så bestemte jeg meg for å prøve meg på ullsokker til baby. Det er jo myyye kortere vei til hælen på de små søte sokkene der, og ikke minst færre masker. Det var jo veldig lurt syntes jeg :)

Over her er det bilde av mine 3 forsøk. Ja, hva skal man si? Jeg har noe positivt å si om de 2 første, men den siste, som burde vært det beste forsøke ??! hva skjedde her? haha ! Sokk nr 1 ble jo altforlang i lesten, sokk nr 2 likte jeg veldig godt fasongen på, og nr 3 ble planlagt å bli lik som nr 2. 

HVORDAN FÅ LIKE SOKKER? Jeg har målt opp hver runde, skrevet ned detaljert hva jeg har gjort med sokken slik at neste kan bli identisk. Men det ser ikke ut som det går.. 

Er det noen der ute som har tips til meg? Jeg har helst lyst til å få til dette uten magicloop. jeg vil klare å strikke med 5 pinner. 

Oppskriften jeg har brukt er fra: http://tusenideer.no/strikk-sote-smaplagg-baby-raggsokker-og-votter/ 

Har du oppskrift, tips eller bare vil kommentere mine "fantastiske" forsøk på sokker så blir jeg veldig glad for kommentarer :)

#strikk #strikking #ullsokker #baby #babyullsokk #oppskrift #kreativ #gravid #vinter #innekos

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruGrim

27, Grimstad

På denne bloggen kommer jeg til å dele inspirasjon når det gjelder strikking, søm, mat og alt man ellers gjør i en hverdag. Jeg er ei jente på 27 år, elsker å lage ting selv, å være kreativ. Håper jeg kan inspirere deg og til å være kreativ :) @frugrim på instagram om du får lyst til å ta en titt :)

Kategorier

Arkiv